Ομιλία του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη ψυχολόγου ψυχοθεραπευτή στα Χανιά της Κρήτης με αφορμή την έκδοση του best seller βιβλίου του με τίτλο: «Το ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι». Αναλύει στην σχέση μοναξιάς και συνεξάρτησης στην ελληνική οικογένεια, προτείνει τα ψυχοθεραπευτικά αντίδοτα στο δηλητήριο των τοξικών εξαρτητικών σχέσεων, που πάντα προέρχονται από την ψυχολογία του βάθους και την ψυχοθεραπευτική δουλειά.

O Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής Γρηγόρης Βασιλειάδης, εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, ατομικά και ομαδικά, χρησιμοποιώντας τις μεθοδολογίες της συστημικής και της υπαρξιακής ψυχοθεραπείας. Προσφέρει συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας μέσω skype σε ανθρώπους που ζουν μακριά από την Αθήνα, σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας. Σε άλλα μέρη της Ελλάδας, ή στο εξωτερικό, και θέλουν να ξεκινήσουν μαζί του την προσωπική τους ψυχοθεραπεία και αυτογνωσία.
Επικοινωνήστε στο mail του ([email protected]) για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το νέο βιβλίο του Γρηγόρη Βασιλειάδη «Εξομολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή», είναι το πιο ώριμο, αποκαλυπτικό, και πλήρες βιβλίο. Μπορείτε να το αναζητήστε – μαζί με το «Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι» και το «Πόσο αντέχεις την Αλήθεια;» – σε μια μεγάλη ποικιλία βιβλιοπωλείων που διαθέτουν αρκετά και καλά βιβλία ψυχολογίας, αυτογνωσίας ψυχοθεραπείας και αυτοβελτίωσης.

Μπορείτε και να το παραγγείλετε και διαδικτυακά στα παρακάτω links: Συγκεκριμένα, μπορείτε να το ζητήσετε και να αποκτήσετε άμεσα – και διαδικτυακά – με έκπτωση από τις παρακάτω αλυσίδες βιβλιοπωλείων:
«Ιανός» :https://bit.ly/ianosexomologhseis
«Πολιτεία» : http://bit.ly/politianetbook
«Μαλλιάρης» : http://bit.ly/malliarisbook
«Skroutz» : http://bit.ly/skroutzbook
«Psychology.gr» : http://bit.ly/psycologybook

Στείλτε Αίτημα για Online Ψυχοθεραπεία

    Τα πεδία που είναι μαρκαρισμένα με * είναι υποχρεωτικά


    Παρακαλούμε ελέγχετε τον φάκελο Spam (Ανεπιθύμητα) του email σας, γιατί πολλές φορές μηνύματα καταχωρούνται εκεί.