Από τον συγγραφέα Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη, ψυχολόγου ψυχοθεραπευτή, των Best-Seller  “Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι” & “Εξομολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή”.

Η Ζωή είναι γλυκόπικρη, και σύντομη. Είναι όμως γεμάτη πολύτιμες στιγμές. Στιγμές μεγάλης ομορφιάς, έντασης, χαράς, φωτισμού και αλήθειας. Που κάνουν κρότο μέσα στην γονιμοποιό σιωπή και την περισυλλογή. Αν τις πιάσεις με την απόχη του αναστοχασμού, αν θελήσεις να εμβαθύνεις στη ζωντάνια τους, τότε η μικρή ζωή δεν είναι πια μάταιη. Εχει νόημα κι ελπίδα.

Το βιβλίο του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη με τίτλο: «Για μια Ζωή με Νόημα» είναι γραμμένο για ενεργές και ζώσες αυτογνωστικά ψυχές που τους αρέσει να σουλατσάρουν στα βάθη του ψυχισμού, αιμοδοτούνται υπαρξιακά από αληθινές ιστορίες, ψυχογραφήματα, και βιωματικά βιβλία αυτογνωσίας που μιλούν από καρδιάς.

Το βιβλίο «Για μια Ζωή με Νόημα» θα σε βοηθήσει, προβάλλοντας στις σελίδες του τις δικες σου υπαρξιακές αναζητήσεις, να αναστοχαστείς και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα και να ανακαλύψεις στοιχεία του εαυτού σου που δεν γνώριζες.

Κοινοποίησε αυτήν την ανάρτηση και την Φωτο στην σελίδα σου, στο fb και στο instagram !

Κάνε ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σου ή στους φίλους σου.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite. Ζητήστε το στα βιβλιοπωλεία η κάντε την παραγγελία σας στο παρακάτω link του εκδοτικού: https://www.iwrite.gr/…/vivlio-psyxologia-autognosia