Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για ατομική ψυχοθεραπεία με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη.

Τα ατομικά ραντεβού και οι συνεδρίες των ομάδων αυτογνωσίας γίνονται από τον Dr Γρηγόρη Βασιλειάδη αποκλειστικά online!

Τι είναι η ατομική ψυχοθεραπεία

Η ψυχοθεραπεία είναι μια στενή σχέση εμπιστοσύνης και ψυχικού ανοίγματος απο έναν θεραπευόμενο προς έναν έμπειρο ψυχοθεραπευτή με σκοπό την σε βάθος αυτογνωσία του πρώτου, την κατανόηση και απάλειψη των ψυχοσωματικών του συμπτωμάτων και την αναβάθμιση της εσωτερικής του ζωής και καθημερινοτητας, μέσα από την αύξηση των βαθμών της ψυχικής και υπαρξιακής του ελευθερίας.

Σε ποιούς απευθύνεται η ατομική ψυχοθεραπεία

Η ατομική ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες που μπορούν να αξιοποιήσουν αυτογνωστικά μια βαθιά αποκαλυπτική σχέση μοιράσματος και ψυχικής κατάθεσης. Σε ανθρώπους που βασανίζονται από ψυχοσωματικά και αυτοάνοσα προβλήματα, από άγχος, κατάθλιψη, φοβίες, πανικό και θέλουν να δουν τι κρύβεται στο βάθος της ψυχής τους, πίσω απο τον πόνο, τα υπαρξιακά τους αδιέξοδα και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες τους. Σε ανθρώπους που, μολονότι ίσως να φοβούνται την εγγύτητα των διαπροσωπικών σχέσεων, επιθυμούν και τολμούν να εκθέσουν τα προβλήματα και τα όνειρά τους μέσα στον δημιουργικό διάλογο με τον θεραπευτή τους. Για να μάθουν να χαίρονται την ζωή, να ονειρεύονται και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ποιά είναι τα οφέλη της ατομικής ψυχοθεραπείας

  • Θεραπεία ψυχικών και σωματικών παθήσεων/ συμπτωμάτων.
  • Καλύτερη διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων (συζυγικές, συντροφικές, γονεϊκές).
  • Αναβάθμιση ποιότητας ζωής.
  • Θεραπεία του άγχους, κρίσεων πανικού και κατάθλιψης.
  • Ανακούφιση του πόνου και της μοναξιάς.
  • Περισσότερους βαθμούς υπαρξιακής ελευθερίας.
  • Ανακάλυψη και ενεργοποίηση κρυμμένων δυνατοτήτων & ταλέντων.
Ατομική Ψυχοθεραπεία με τον Ψυχοθεραπευτή Dr. Βασιλειάδη
Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης Ψυχολόγος Ψυχοθεραπευτής Ατομική Ψυχοθεραπεία

Γιατί να επιλέξετε τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη για ατομική ψυχοθεραπεία

Ο Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι βαθιά ενσυναισθητικός ψυχοθεραπευτής, πάρα πολύ έμπειρος και πολύ “δουλεμένος” με τον εαυτό του. Ασκεί το επάγγελμα του κλινικού ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή στον ιδιωτικό τομέα για 24 συνεχή χρόνια. Είναι εισηγητής Σεμιναρίων σε πολλούς δημόσιους, ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς & κλινικούς φορείς ψυχικής υγείας. Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, ατομικά και ομαδικά, χρησιμοποιώντας τις μεθοδολογίες της συστημικής και της υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, Προσφέρει συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας μέσω skype σε ανθρώπους που ζουν μακριά από την Αθήνα, σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας. Επικοινωνήστε στο mail του ([email protected]) για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επικοινωνία
Όλα τα άρθρα