Κλείστε τώρα ραντεβού για συνεδρίες ατομικής ψυχοθεραπείας με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη

Οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες τόσο η ατομική όσο και η ομαδική αυτογνωστική διαδικασία με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη πραγματοποιούνται αποκλειστικά online (μέσω Skype).

Τι είναι η ατομική ψυχοθεραπεία

Η ατομική ψυχοθεραπεία είναι η διαδικασία μέσω των συνεδριών που διεξάγονται με την συμμετοχή ενός έμπειρου ψυχοθεραπευτή και ενός θεραπευόμενου. Σκοπός των ατομικών συνεδριών είναι ο θεραπευόμενος να νιώσει ότι βρίσκεται σε ένα ασφαλές και έμπιστο περιβάλλον, ώστε να είναι σε θέση να επεξεργαστεί διαλεκτικά στο πλαίσιο μιας μοναδικής σχέσης τα ψυχικά, συναισθηματικά και βιωματικά δεσμά που δεν του επιτρέπουν να απολαύσει την ζωή που ονειρεύεται. Η ελευθερία από αυτές τις νοητές και ψυχικές αλυσίδες που θέτει στον εαυτό του θα κατακτηθεί όσο ο θεραπευόμενος προσπαθεί να φτάσει στην αυτογνωσία, να κατανοήσει τους λόγους εκδήλωσης των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων του και να υιοθετήσει μεθόδους για να επιτύχει μια ζωή που χαρακτηρίζεται από πληρότητα και ευτυχία.

Σε ποιούς απευθύνεται η ατομική ψυχοθεραπεία

Η ατομική ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε ενήλικες που μπορούν να αξιοποιήσουν την σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχουν με τον ψυχοθεραπευτή τους, συζητώντας για τις πιο απόκρυφες και αιμάζουσες πτυχές της ψυχικής τους ζωής, με στόχο την επίτευξη της αυτογνωσίας τους.  Σε όλους εκείνους που βασανίζονται από ψυχικές διαταραχές, όπως το άγχος, η κατάθλιψη και οι φοβίες, αλλά επιθυμούν να κατανοήσουν τους αμυντικούς τους μηχανισμούς, που κρύβονται πίσω από τον υπαρξιακό πόνο και ελέγχουν τα άλυτα ψυχολογικά τους ζητήματα. Σε αυτά τα άτομα που, μολονότι τους τρομάζει η στενή σχέση με άλλους ανθρώπους, επιθυμούν να εκφράσουν τους προβληματισμούς, τις ανασφάλειες, αλλά και τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους μέσω του διαλόγου με τον  ψυχοθεραπευτή τους. Για όλους τους ανθρώπους που αποζητούν να νιώσουν την χαρά της αληθινής ζωής και να τολμήσουν να ονειρευτούν και να ευτυχήσουν.

Ποιά είναι τα οφέλη της ατομικής ψυχοθεραπείας

  • Η θεραπεία κάθε είδους ψυχοσωματικής συμπτωματολογίας
  • Η αναβάθμιση των σχέσεων με τους ανθρώπους του κοντινού και μακρινού περίγυρου (με τον/την σύζυγο, τον/την σύντροφο, τους γονείς, τους φίλους)
  • Η επίτευξη καλύτερης ποιότητας ζωής
  • Η αντιμετώπιση άγχους, κρίσεων πανικού και κατάθλιψης
  • Η εξάλειψη αρνητικών συναισθημάτων, ψυχικού πόνου και μοναξιάς
  • Η ενίσχυση του αισθήματος και των βαθμών ελευθερίας
  • Η ανακάλυψη και η ανάπτυξη κρυμμένων δυνατοτήτων και ταλέντων
Ατομική Ψυχοθεραπεία με τον Ψυχοθεραπευτή Dr. Βασιλειάδη
Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης Ψυχολόγος Ψυχοθεραπευτής Ατομική Ψυχοθεραπεία

Γιατί να επιλέξετε τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη για ατομική ψυχοθεραπεία

Ο Δρ. Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι όχι μόνο ένας έμπειρος και ενσυναισθητικός ψυχοθεραπευτής αλλά επίσης ένας άνθρωπος που έχει «δουλέψει» σοβαρά και μακροχρόνια με τον εαυτό του. Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής εδώ και 25 συνεχή έτη. Έχει παρουσιάσει σεμινάρια σε πολλούς δημόσιους, ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και κλινικούς φορείς ψυχικής υγείας. Παρέχει υπηρεσίες ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας σε ενήλικες με βάση την συστημική και υπαρξιακή μέθοδο. Σε κατοίκους εκτός Αθηνών και σε όσους διαμένουν σε Ευρωπαϊκές χώρες και άλλες ηπείρους προσφέρει συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας μέσω Skype. Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να του στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επικοινωνία
Πως θεραπεύεται το ψυχικό “τραύμα” κατά την ψυχοθεραπεία;

Η ψυχοθεραπεία συνήθως καλείται να εστιάσει στο [...]

Περισσότερα
Ο φόβος της σιωπής στην ψυχοθεραπεία

Η σιωπή στην ατομική ψυχοθεραπεία, τα συναισθήματα [...]

Περισσότερα
Ψυχοθεραπεία και ανάληψη ευθύνης

Το παρακάτω αληθινό περιστατικό από την ψυχοθεραπευτική [...]

Περισσότερα
Ο ψυχολόγος ως θεραπευόμενος: Ευγνωμονώντας τον δήμιο του έρωτα

Για να γίνω ο σημερινός ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής, [...]

Περισσότερα
Πως θα με βοηθήσει ο Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής;

Η ατομική ψυχοθεραπεία είναι απαραίτητη σε ανθρώπους [...]

Περισσότερα
Όλα τα άρθρα

Είπαν για εμάς