Ψυχολόγος Ψυχοθεραπευτής Γρηγόρης Βασιλειάδης Μέθοδοι Ψυχοθεραπείας

Ο Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι σύζυγος, και πατέρας δύο παιδιών. Είναι ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες της ψυχοπνευματικής εμβέλειας της ανθρώπινης φύσης και ψυχής, την ανακάλυψη και την αποκάλυψη του βάθους της εσωτερικής μας σκιάς. Ασκεί το επάγγελμα του κλινικού ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή στον ιδιωτικό τομέα για 28 συνεχή χρόνια. Από το 2002 ζει και εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής στο κέντρο της Αθήνας.

Σπούδασε ψυχολογία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σε αναγνωρισμένα από το κράτος πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Ολλανδίας, και της Μ. Βρετανίας (Αριθμός Πράξης Αναγνώρισης του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α: 250/1264-10/12/97).

Το 2005 απέκτησε διδακτορικό τίτλο στην Ψυχολογία, από το τμήμα ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Yπήρξε εκπαιδευτής σε προγράμματα σπουδών προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου στην συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία, εισηγητής επιστημονικών σεμιναρίων κι επιστημονικών συνεδρίων με θεματολογία την ψυχοθεραπεία και την συμβουλευτική, στην Ελλάδα (Αθήνα) και στην Ευρώπη.

Ο ψυχολόγος Dr. Βασιλειάδης βρίσκεται σε συνεχή ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση κι εποπτεία, ενώ συμμετέχει εντατικά σε βιωματικές αυτογνωστικές διαδικασίες συστημικής, υπαρξιακής, και γνωσιακής κατεύθυνσης. Είναι επίσης εισηγητής Σεμιναρίων σε πολλούς δημόσιους, και ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς & κλινικούς φορείς ψυχικής υγείας.

Τα επιστημονικά κι ερευνητικά του ενδιαφέροντα στον χώρο της ψυχοθεραπείας εντοπίζονται στις εφαρμογές της ψυχολογίας του βάθους στην θεραπευτική πρακτική, την σχέση θρησκείας – ψυχοθεραπείας, και στους τρόπους με τους οποίους συνδέεται η ηθική δεοντολογία των ψυχολόγων με την αποτελεσματικότητα της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής.

Ψυχολόγος στην Αθήνα αλλά και online

Από το 1997 εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, ατομικά και ομαδικά, χρησιμοποιώντας τις μεθοδολογίες της συστημικής και της υπαρξιακής ψυχοθεραπείας (Αριθμός Άδειας ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου: 5009/19-05-97). Είναι συντονιστής ψυχοθεραπευτικών ομάδων αυτογνωσίας. Για την ομαδική ψυχοθεραπεία μπορείτε να μάθετε περισσότερα αν πατήσετε εδώ.

Προσφέρει συνεδρίες συμβουλευτικής και online ψυχοθεραπείας μέσω skype σε ενήλικες που ζουν μακριά από την Αθήνα, σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και σε ανθρώπους που ζουν στην Αθήνα αλλα αισθάνονται πιο ασφαλείς με την διαδικτυακή ψυχοθεραπεία ή συμβουλευτική. Σε κάθε σοβαρό αναζητητή που θέλει να ξεκινήσει μαζί με τον Dr Γρηγόρη Βασιλειάδη την προσωπική του ψυχοθεραπεία και αυτογνωσία. Επικοινωνήστε στο mail του ([email protected]) για περισσότερες λεπτομέρειες.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), της ΕΛΕΣΥΘ (Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας), και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ψυχοθεραπευτών Οικογένειας (EFTA – European Family Therapy Association).

Είναι ο συγγραφέας του νέου αποκαλυπτικού βιβλίου αυτογνωσίας: “Εξομολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή”, εκδ. iwrite & Πηγή, του best seller αυτογνωστικού βιβλίου: «Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι: Από τον φόβο της σκιάς, στο φως της επίγνωσης», εκδ. iwrite & Πηγή, και του: «Πόσο αντέχεις την αλήθεια; Θεραπευτικές επιγνώσεις για την ψυχή και τις σχέσεις», εκδ. ΕΝ ΠΛΩ, Οκτώβριος 2016.

Άρθρα, ομιλίες και συνεντεύξεις του δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο: https://www.aftognosia.gr/poioi-eimaste/video

Και στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUUsG-0_ZFgze7xzZHEXzMg

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με τον ψυχολόγο-συγγραφέα στο: [email protected].