Σχετικά με το κέντρο “Αυτογνωσία”

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης & Ψυχοθεραπείας

Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης, M.Sc., Ph.D.

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Στην «Αυτογνωσία» προσφέρονται:

  • Ατομική ψυχοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη, και συμβουλευτική σε ενήλικες & ζευγάρια, για προσωπικά συναισθηματικά προβλήματα, προβλήματα σχέσεων, και ψυχολογικές διαταραχές, με βάση την Ψυχοθεραπεία Σύνθεσης (σύνθεση της Συστημικής θεωρίας & Πρακτικής με την Υπαρξιακή Προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία).
  • Ομαδική Ψυχοθεραπεία – Ομάδες Αυτογνωσίας: Οι ομάδες απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να διευρύνουν την εμπειρία της γνώσης του εαυτού τους βιωματικά, μέσα από την αλληλεπίδραση και τον διάλογο με άλλους ανθρώπους με παρόμοια ζητήματα. Τα μέλη της ομάδας συναντιούνται τακτικά, μια φορά την εβδομάδα, για 2 ώρες.
  • Αυτοτελή Βιωματικά Εργαστήρια Προσωπικής Ανάπτυξης για ενήλικες που ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ανάπτυξη & ψυχική εξέλιξη, μέσα από την συμμετοχή τους σε εργαστήρια αυτογνωσίας, διάρκειας ενός σαββατοκύριακου.
  • Εκπαιδευτικά Σεμινάρια διάρκειας ενός σαββατοκύριακου, τα οποία πραγματεύονται θέματα σχετικά με την ψυχολογία & την ψυχοθεραπεία του ενήλικα, του παιδιού, και των ανθρώπινων σχέσεων. Καλύπτουν το θέμα τους θεωρητικά & εμπειρικά, και απευθύνονται σε φοιτητές / εκπαιδευόμενους κι επαγγελματίες υγείας, σε εκπαιδευτικούς, και γονείς.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Γρηγόρης Βασιλειάδης: (+30) 697 7866461

Άννα Πλαστήρα: (+30) 699 6600046

(Για να κλείσετε ραντεβού ή για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά, πρωινές ώρες, στο κινητό τηλέφωνο).

Διεύθυνση: Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 54, Αθήνα
(Πλησίον Στάσης Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).

E-mail: [email protected]

Web site: www.aftognosia.gr

Μπορείτε να:

  • Με κάνετε “φίλο” (add) στο Facebook
  • Με κάνετε “follow” στο Twitter
  • Και να δείτε το profile μου στο Linkedin