Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για θεραπεία ως ζευγάρι με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη.

Οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες τόσο η ατομική όσο και η ομαδική αυτογνωστική διαδικασία με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη πραγματοποιούνται αποκλειστικά online (μέσω Skype).

Τι είναι η θεραπεία ζευγαριού

Το Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης & Ψυχοθεραπείας Αυτογνωσία προσφέρει τη δημοφιλή και πετυχημένη υπηρεσία θεραπείας ζευγαριού, κατά την οποία δύο σύντροφοι μπορούν να ξεκινήσουν συνεδρίες μαζί, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της σχέσης τους. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της κοινής ψυχοθεραπείας το ζευγάρι ανακαλύπτει αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας, συνεννοείται πιο καλά και αποκτά έτσι μια σχέση που χαρακτηρίζεται από διάλογο και συντροφικότητα. Είναι σύνηθες το ζεύγος που αξιοποιεί την συγκεκριμένη υπηρεσία να την συνδυάζει με ατομικές ψυχοθεραπείες που πραγματοποιεί ο κάθε σύντροφος ξεχωριστά.

Σε ποιούς απευθύνεται η θεραπεία του ζευγαριού

Η θεραπεία ζευγαριού απευθύνεται σε όλα τα ζευγάρια που, παρά την ύπαρξη προβλημάτων στην συμβίωση ή την επικοινωνία μεταξύ τους, επιθυμούν να βρουν λύσεις και να κρατήσουν την σχέση τους ζωντανή. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η υπηρεσία είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση τόσο πρόσφατων όσο και μακροχρόνιων προβλημάτων  μέσα στην σχέση.

Ποιά είναι τα οφέλη της θεραπείας του ζευγαριού

Μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία σε ψυχοθεραπευτικές διαδικασίες τόσο στις ατομικές, στις ομαδικές, και στις συνεδρίες ζεύγους, τα άτομα όχι μόνο κατανοούν τις μύχιες σκέψεις και επιθυμίες τους αλλά επίσης εξοπλίζονται με γνώσεις και στρατηγικές για την επίτευξη μιας πιο επιτυχημένης επικοινωνίας με τον ή την σύντροφό τους.

Θεραπεία Ζευγαριού - Ψυχολόγος Γρηγόρης Βασιλειάδης
Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης Ψυχολόγος Ψυχοθεραπευτής Online Ψυχοθεραπεία

Γιατί να επιλέξετε τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη για τη θεραπεία ζευγαριού

Ο Δρ. Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι ένας πολύπειρος ψυχολόγος με μακρά εμπειρία στην παροχή βοήθειας σε ζευγάρια που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της σχέσης τους αλλά και ατομικά σε ανθρώπους που στοχεύουν στην βελτίωση της προσωπικής τους ζωής και αυτογνωσίας. Εργάζεται ως ιδιώτης κλινικός ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής τουλάχιστον είκοσι πέντε έτη ενώ ταυτόχρονα είναι εισηγητής σεμιναρίων σχετικά με διαπροσωπικές σχέσεις – τόσο ζευγαριών όσο και μεταξύ οικογενειακών μελών – σε εκπαιδευτικούς και φορείς ψυχικής υγείας, του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Οι ατομικές και ομαδικές ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες που προσφέρει σε ενήλικες στηρίζονται στην συστημική και την υπαρξιακή μεθοδολογία. Όσα άτομα κατοικούν εκτός Αθηνών, ή σε μια χώρα του εξωτερικού έχουν την δυνατότητα της διεξαγωγής συμβουλευτικών συνεδριών και ψυχοθεραπειών μέσω Skype. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες ψυχοθεραπείας ή για οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσετε να στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επικοινωνία
Ψυχοθεραπεία ζευγαριών: προβλήματα σχέσεων & θεραπεία

Δουλεύοντας χρόνια με ζευγάρια, έμαθα πως το [...]

Περισσότερα
«Άσε με να σ’ αγαπώ…!»

Ως ψυχολόγος που δουλεύω συχνά με προβλήματα [...]

Περισσότερα
Ψυχοθεραπεία & η επικοινωνία στις συντροφικές σχέσεις

«Δεν σε αντέχω άλλο!…» εκείνη εκρήγνυται προς [...]

Περισσότερα
Όλα τα άρθρα

Είπαν για εμάς