Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για θεραπεία ζευγαριού με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη.

Τα ατομικά ραντεβού και οι συνεδρίες των ομάδων αυτογνωσίας γίνονται από τον Dr Γρηγόρη Βασιλειάδη αποκλειστικά online!

Τι είναι η θεραπεία ζευγαριού

Η θεραπεία ζεύγους είναι μια πολύ αποτελεσματική μορφή ψυχοθεραπείας του κέντρου Aftognosia που σκοπό έχει να βοηθήσει το ζευγάρι να συνεννοηθεί, να ανοίξει τους διαύλους της επικοινωνίας, και να προχωρήσει σε μια πιο ποιοτική και επικοινωνιακά αναβαθμισμένη συντροφική σχέση. Συχνά ξεκινάει με την θεραπεία του ζεύγους και συνυπάρχει με την ατομική ψυχοθεραπεία του καθενός από το ζευγάρι ξεχωριστά.

Σε ποιούς απευθύνεται η θεραπεία του ζευγαριού

Απευθύνεται σε όλα τα ζευγάρια που είτε έχουν χρόνια λειτουργικά και επικοινωνιακά προβλήματα στη σχέση τους αλλά παρόλα αυτά θέλουν να βελτιώσουν τη συντροφική τους ζωή και να παραμείνουν μαζί καλύτερα.

Ποιά είναι τα οφέλη της θεραπείας του ζευγαριού

Πολύ συχνά, μετά από δέσμευση σε μακροχρόνια θεραπευτική παρέμβαση (τόσο σε ατομικό όσο και σε επίπεδο ζεύγους ή ομάδας) οι δυο σύντροφοι βλέπουν πιο ξεκάθαρα τους ενδοψυχικούς τους διαλόγους, και αποκτούν εφόδια πιο αποτελεσματικής διάδρασης και επικοινωνίας μεταξύ τους.

Θεραπεία Ζευγαριού - Ψυχολόγος Γρηγόρης Βασιλειάδης
Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης Ψυχολόγος Ψυχοθεραπευτής Online Ψυχοθεραπεία

Γιατί να επιλέξετε τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη για τη θεραπεία ζευγαριού

Ο Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι ένας έμπειρος ψυχολόγος με μεγάλη εμπειρία σε ζευγάρια και με διάθεση να προσφέρει ένα χέρι βοηθείας στους ανθρώπους που στ’ αλήθεια θέλουν να αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο. Ασκεί το επάγγελμα του κλινικού ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή στον ιδιωτικό τομέα για πάνω από δύο δεκαετίες. Είναι εισηγητής Σεμιναρίων με θέμα τις σχέσεις (οικογενειακές και ζευγαριών), σε πολλούς δημόσιους, ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και κλινικούς φορείς ψυχικής υγείας. Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, ατομικά και ομαδικά, χρησιμοποιώντας τις μεθοδολογίες της συστημικής και της υπαρξιακής ψυχοθεραπείας. Προσφέρει συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας μέσω skype σε ανθρώπους που ζουν μακριά από την Αθήνα, σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας. Επικοινωνήστε στο email του ([email protected]) για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επικοινωνία
Όλα τα άρθρα