Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για εκπαιδευτικά σεμινάρια ψυχοθεραπείας με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη.

Τι είναι τα σεμινάρια ψυχολογίας;

Η σύγχρονη κοινωνία χαρακτηρίζεται από πληθώρα ερεθισμάτων και πληροφοριών σχετικά με θέματα ψυχικής υγείας αλλά εκλείπουν η βιωματική και σε βάθος ανάλυση των ψυχολογικών προβλημάτων με τα οποία όλοι οι άνθρωποι έρχονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αντιμέτωποι κάποια στιγμή στην ζωή τους. Η συνεχής διά βίου εκπαίδευση και η συστηματική ενημέρωση σε ζητήματα ψυχανάλυσης και ψυχοθεραπείας δεν θα πρέπει να απουσιάζουν από την ζωή κανενός. Άνθρωποι που αναζητούν την αλήθεια, εκπαιδευόμενοι και επαγγελματίες κλάδων ψυχικής υγείας και φροντίδας, που συνεχώς μεταβάλλονται και προοδεύουν, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την ψυχολογία και την εκπαίδευση, είναι αναγκαίο να εμπλουτίζουν διαρκώς τις βιωματικές γνώσεις που κατέχουν, ώστε να αποκτήσουν γρήγορα εμπειρικές γνώσεις που θα χρειαζόντουσαν πορεία πολλών χρόνων στον ρόλο του ψυχοθεραπευτή για να τις αποκτήσουν. Μέσα από την ενημέρωση και την εκμάθηση για την ύπαρξη μοντέρνων και αναβαθμισμένων εργαλειών και μεθοδολογιών αλλά και την υιοθέτηση αυτών στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική τους ζωή μπορούν να βελτιωθούν σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς τους. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και εργαστήρια ψυχολογίας στοχεύουν στην επίτευξη των παραπάνω σκοπών μέσα από την εφαρμογή στοχευμένων πρακτικών και εμπειρικών δραστηριοτήτων.

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια ψυχολογίας – ψυχοθεραπείας;

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια ψυχολογίας απευθύνονται τόσο στο ευρύ κοινό, όπως είναι οι ενήλικες που τους ενδιαφέρουν αυτογνωστικά ζητήματα, σε εκπαιδευτικούς και γονείς που χρειάζεται να επιμορφωθούν για να συμβάλλουν στην ανάπτυξη υγιών προσωπικοτήτων και σε επαγγελματίες ή φοιτητές των οποίων η εργασία συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την ψυχολογία και την ψυχική υγεία, όπως είναι οι ψυχολόγοι, οι ψυχίατροι και οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι νοσηλευτές και οι λογοθεραπευτές αντίστοιχα.

Ποια είναι τα οφέλη της παρακολούθησης των σεμιναρίων ψυχολογίας – ψυχοθεραπείας

Ο Δρ. Γρηγόρης Βασιλειάδης αξιοποιεί θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για να παρουσιάσει, να εξηγήσει και να αναλύσει το αντικείμενο του κάθε σεμιναρίου. Τα σεμινάρια αυτά έχουν διάρκεια περίπου δύο ωρών και λαμβάνουν χώρα διαδικτυακά  συνήθως τα πρωινά του Σαββάτου.

Ο συνδυασμός θεωριών, δραστηριοτήτων και εμπειρικών τεχνικών που χαρακτηρίζει τα σεμινάρια αυτά έχει ως στόχο την εκπαίδευση και τον εφοδιασμό των συμμετεχόντων με τεχνικές και μεθόδους που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών τους στόχων.

ekpaideutika-seminaria
ekpaideutika-seminaria-psixologias

Γιατί να επιλέξετε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια του Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη;

Ο Δρ. Γρηγόρης Βασιλειάδης, πέρα από μακροχρόνια έμπειρος ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής, είναι ένας ικανός και πολύπειρος ομιλητής, καθώς έχει οργανώσει και δίνει συνεχώς ομιλίες, σεμινάρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις τόσο για το ευρύ όσο και για εξειδικευμένο κοινό με επαγγελματίες υγείας και εκπαίδευσης τα τελευταία 25 έτη. Στο τέλος κάθε ομιλίας του αφιερώνει αρκετό χρόνο ώστε οι παρευρισκόμενοι να παραθέσουν απορίες, σχόλια και απόψεις. Στην σελίδα του στο YouTube μπορείτε να πάρετε μια γεύση των σεμιναρίων και των ομιλιών που έχει δώσει στο απώτατο και πρόσφατο παρελθόν.

Επικοινωνία

Νέος κύκλος ομιλιών του ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή Γρηγόρη Βασιλειάδη στο Βιβλιοπωλείο Εν Πλω.

«ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Από την σκιά στο Φως!»

Οι συναντήσεις θα γίνουν με φυσική παρουσία στον χώρο εκδηλώσεων του Βιβλιοπωλείου Εν Πλω (Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα, Εμπορικό Κέντρο Atrium) και online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.

Εξασφαλίστε θέση εδώ άμεσαbit.ly/epignoseis-kai-alitheies

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 συναντήσεις στο βιβλιοπωλείο Εν Πλω (Χ.Τρικούπη 6-10) και μέσω πλατφόρμας Zoom.

Τιμή εισιτηρίου: 30€

ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:

  • Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 11.30 π.μ.
  • Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στις 11.30 π.μ.
  • Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στις 11.30 π.μ.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 211 11 98 901

«ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Από την σκιά στο Φως!»

Νέος κύκλος ομιλιών του ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή [...]

Περισσότερα
Όλα τα άρθρα

Είπαν για εμάς