Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για εκπαιδευτικά σεμινάρια ψυχοθεραπείας με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη.

Τι είναι τα σεμινάρια ψυχολογίας;

Στη σύγχρονη κοινωνία υπερπληροφόρησης απουσιάζει η βιωματική σχέση και εμβάθυνση σε υπαρξιακά και ψυχικά θέματα που μας αφορούν όλους. ‘Ολοι μας χρειαζόμαστε την συνεχή δια βίου εκπαίδευση, και την συστηματική μας ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας και κυρίως της ψυχοθεραπείας. Αναζητητές της αλήθειας, επαγγελματίες, και εκπαιδευόμενοι που ανήκουν σε κλάδους συνεχώς εξελισσόμενους και διευρυνόμενους, όπως είναι ο κλάδος των επαγγελμάτων της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης, έχουν ανάγκη -περα από την ενίσχυση του βιογραφικού τους- να μεταλαμβάνουν διαρκώς τις βιωματικές επιγνώσεις που μόνο η μακρόχρονη εμπειρία χαρίζει στους πολύ έμπειρους λειτουργούς της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής. Είναι απαραίτητη και ουσιαστική η μεταλαμπάδευση, η αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός των γνώσεων τους και των μεθοδολογικών εργαλείων που χρησιμοποιούν καθημερινά στη δουλειά τους με τους ανθρώπους, αλλά και στις προσωπικές τους σχέσεις. Τα σεμινάρια ψυχολογίας και τα εργαστήρια είναι εκπαιδευτικές δραστηριότητες με άμεσο και βιωματικό χαρακτήρα, με συγκεκριμένη θεματική και στόχο, και σχεδιάστηκαν για να εξυπηρετούν ακριβώς τους παραπάνω σκοπούς.

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια ψυχολογίας – ψυχοθεραπείας;

Απευθύνονται στο ευρύ κοινό (σε ενήλικες που ενδιαφέρονται για θέματα αυτογνωσίας), σε ειδικούς & φοιτητές κλάδων ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, λογοθεραπευτές, συμβούλους επικοινωνίας), σε εκπαιδευτικούς (δασκάλους, καθηγητές, νηπιαγωγούς), και σε γονείς.

Ποια είναι τα οφέλη της παρακολούθησης των σεμιναρίων ψυχολογίας – ψυχοθεραπείας

Τα σεμινάρια ψυχολογίας του Dr Γρηγόρη Βασιλειάδη καλύπτουν το αντικείμενο τους θεωρητικά και πρακτικά. Μπορεί να συμμετέχει όποιος το θέλει. Υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης (online). Προγραμματίζονται τα σαββατοκύριακα (συνήθως Σάββατο πρωί), και διαρκούν από 1 και μισή εως 2 ώρες.

Στοχεύουν μέσα από παρουσίαση θεωρητικών εισηγήσεων, ασκήσεων, και βιωματικών τεχνικών να ευαισθητοποιήσουν, να ενημερώσουν, και να εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες/ τις συμμετέχουσες με χρήσιμες εμπειρίες για την αυτογνωσία & την προσωπική τους ανάπτυξη, γνώσεις και πρακτικά εργαλεία για την επαγγελματική τους πρακτική στους τομείς της ειδίκευσής τους.

Γιατί να επιλέξετε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια του Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη;

Ο Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι ένας πολύ έμπειρος ψυχολόγος – ομιλητής. Οργανώνει ομιλίες, σεμινάρια και διαλέξεις – παρουσιάσεις για το ευρύ κοινό και για επαγγελματιες υγείας και εκπαιδευτικούς τα τελευταία 25 χρόνια σε πανεπιστημιακούς και αλλου φορείς διαρκούς  εκπαίδευσης. Μετα από κάθε ομιλία του δινει πολύ χρόνο για ερωτήσεις και διάλογο. Δείγματα των σεμιναρίων του μπορείτε να παρακολουθήσετε στην σελίδα του στο YouTube.

Επικοινωνία