Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για Βιωματικά Εργαστήρια με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη.

Τι είναι τα Βιωματικά Εργαστήρια;

Τα Βιωματικά Εργαστήρια είναι οργανωμένα εργαστήρια, στα οποία οι συμμετέχοντες στοχεύουν να εμβαθύνουν βιωματικά στην ψυχολογική γνώση του εαυτού τους μέσω ασκήσεων και συντονισμένης και σκόπιμης διάδρασης με άλλους.

Σε ποιους απευθύνονται τα Βιωματικά Εργαστήρια;

Τα Βιωματικά Εργαστήρια απευθύνονται σε ενήλικες που θα ήθελαν να εργαστούν πιο συστηματικά με την προσωπική τους αυτογνωσία, ενώ στην πορεία θα μπορούσαν να συμμετάσχουν και στην online ατομική ψυχοθεραπεία και ομαδική ψυχοθεραπεία.

Πλεονεκτήματα των Βιωματικών Εργαστηρίων

Τα Βιωματικά Εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης προσφέρουν:

  • τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πειραματιστούν μεσω ασκήσεων με μια πρώτη γνωριμία με αθέατες πλευρές του εαυτού τους,
  • να αποφασίσουν πιο σταθερά αν τους ταιριάζει η εμπλοκή τους σε μια πιο συστηματική αυτογνωστική δουλειά (δηλαδή στην ατομική και online ομαδική ψυχοθεραπεία).
Βιωματικά
Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης Ψυχολόγος Ψυχοθεραπευτής Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία

Αποτελέσματα των Βιωματικών Εργαστηρίων

Μέσα από τα εργαστήρια ψυχικής ενδοσκόπησης οι συμμετέχοντες μπορούν:

  • να δουν τις ψυχικές τους άμυνες που τους εμποδίζουν να εμβαθύνουν στην αυτογνωσία τους,
  • να μάθουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους σε ένα ασφαλές πλαίσιο θεραπευτικής αυτοαναφοράς,
  • να διαδρούν θεραπευτικά με τους άλλους,
  • να αναπτύσσουν δεξιότητες επικοινωνίας,

να υποψιάζονται τα θεραπευτικά οφέλη που θα έχει η δέσμευσή τους σε ένα συστηματικό και μακρόχρονο πρόγραμμα online ψυχοθεραπείας.

Γιατί να επιλέξετε τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη για Βιωματικά Εργαστήρια;

Ο Δρ. Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι ένας πολύ έμπειρος ψυχοθεραπευτής με πολλά χρόνια εποπτευομένων ψυχολογικών παρεμβάσεων σε άτομα, ομάδες και ζευγάρια. Επειδή ο ίδιος έχει συμμετάσχει από τη θέση του θεραπευόμενου σε αναρίθμητα εργαστήρια, ομάδες και οργανωμένα πλαίσια μακρόχρονης ψυχοθεραπείας, είναι σε θέση να σας βοηθήσει να δείτε τις αθέατες σας πλευρές και να τις αξιοποιήσετε αποτελεσματικά για την προσωπική σας ανάπτυξη και ολοκλήρωση.

Επικοινωνία
Βιωματικά

Είπαν για εμάς