“Τα πέντε αστέρια με τα οποία βαθμολόγησα τον κ. Γρηγόρη Βασιλειάδη αποδίδουν την απόλυτη αίσθηση συντονισμού μας που είναι και το ποιο σημαντικό συστατικό σε μία σχέση ψυχοθεραπείας. Ο συντονισμός ασθενή και θεραπευτή. Ο συντονισμός στα αισθήματα, στις σκέψεις, στα βιώματα, στις ανάγκες. Η σχέση μου με τον κ. Βασιλειάδη δεν μόνο ασθενή-ιατρού, αλλά κι έμμεσα μέσω μιας σχέσης μεταξύ αναγνώστριας (εγώ) και συγγραφέα (αυτός) του διάσημου βιβλίου του “Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι”. Είναι όμως μια βαθιά θεραπευτική σχέση. Θυμάμαι πως όταν διάβασα αυτό το βιβλίο, ένιωσα να συγκλονίζεται όλο μου το σύμπαν, προκαλώντας ένα νέο big bang που απαιτούσε αναδιαστοίχιση όλων μου των αστέρων. Εάν στο google υπήρχε βαθμός δέκα αστεριών, όπως καταλαβαίνετε θα τον έβαζα. Πέντε λοιπόν είναι το άριστα, και αυτό αισθάνθηκα από την γνωριμία μου με τον κ. Βασιλειάδη. Αισθάνθηκα ότι με “έπιασε” πέντε στα πέντε. Ότι οι ψυχικές μας ταλαντώσεις συντονίστηκαν στο ίδιο μήκος κύματος. Ότι οι ανάγκες μου να θεραπευτώ διαγνώστηκαν με βαθύτατη οξυδέρκεια, και οι ανάγκες του κ. Βασιλειάδη να θεραπεύσει βρήκαν έδαφος γιατρειάς. Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, τότε εμφανίζεται ο δάσκαλος. Και έτσι έγινε. Όταν επιτέλους η ψυχή μου ήταν έτοιμη να πεισθεί ότι μπορούσε να ανοιχτεί στην ψυχοθεραπεία τότε εμφανίστηκε ο δάσκαλος που με προέτρεψε με αδιάσειστα επιχειρήματα ότι εντός μου είναι το πρόβλημα, εντός μου είναι η λύση, εντός μου είναι ο θεραπευτής και ότι ο κάθε ψυχοθεραπευτής δεν είναι παρά ένας καθαρός καθρέφτης του εσωτερικού μου θεραπευτή που με παροτρύνει να εμπιστευτώ σταδιακά, όλο και πιο πολύ τον σοφό εαυτό μου, την θεραπευτική μου αυτοαγάπη, τον Θεό μου….”

Τ. Ζ.

“Η γνωριμία μου με τον Γρηγόρη Βασιλειάδη ξεκίνησε διαβάζοντας ένα άρθρο του: “Ένα βότσαλο στη λίμνη. Το ξύπνημα από την υπαρξιακή ακινησία”. Αυτό ήταν και η αιτία να διαβάσω στη συνέχεια σχεδόν όλα τα άρθρα του στο aftognosia.gr. Μ’ επηρέασε πολύ! Έβρισκα τις απαντήσεις που ζητούσα, μέσα σε κάθε κείμενο! Και στη συνέχεια στις αναρτήσεις του στο facebook, κάθε μέρα καταλάβαινα περισσότερα, ταυτιζόμουνα με περισσότερα και στη συνέχεια διάβασα το “Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι”, πολλές φορές.
Κάθε φορά που το διαβάζω βρίσκω τον εαυτό μου στις γραμμές του. Βιωματικά, αληθινά, αυθεντικά, όσα καταγράφονται, πολύ βοηθητικά σε διαφορετικές περιόδους και καταστάσεις της ζωής μου. Δεν διαβάζεται από μένα τουλάχιστον, αβίαστα, μου ξυπνάει πολύ πόνο. Ξύνει πληγές και με προκαλεί να αναζητήσω την ίαση και την επούλωσή τους. Αυτό, όχι μόνη μου, βέβαια, δεν θα μπορούσα!
Μέσα από τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας, γνώρισα έναν άνθρωπο με μεγάλη διάθεση να μ’ ακούσει, να λέω ή να μη λέω τις ασυναρτησίες μου, να προλαβαίνει τις σκέψεις μου και να με προκαλεί με μεγάλη υπομονή, διακριτικότητα, ενσυναίσθηση, αφοσίωση, γλυκύτητα να κολυμπάω όλο και πιο βαθιά, με ασφάλεια και θάρρος. Από τότε, κάθε μέρα είναι μέρος της ζωής μου η ερώτηση: Πόσο αντέχεις την Αλήθεια; Ευτυχώς για μένα, ο Θεός, έστειλε το Γρηγόρη στο δρόμο μου για να μην “ξανακοιμηθώ” ποτέ ξανά! Σ’ ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη!”

Μ. Δ.

“Με πόσα αστέρια μπορεί κάποιος να κρίνει έναν άνθρωπο, έναν γιατρό ή έναν απλό εργαζόμενο άνθρωπο σε οποιονδήποτε τομέα. Ποιο είναι για τον καθένα το άριστο το μέτριο κ το κάκιστο. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί κ κακοί. Πάντα αναφέρομαι μόνο σε αυτούς που κάνουν ένα επάγγελμα από αγάπη κ όχι κατ’ ανάγκη. Ένας από αυτούς είναι κ ο Κος Γρηγόρης Βασιλειάδης. Τυχαίνει να τον γνωρίσω στο ιατρείο του κ ξέρω πως αξιοποίησε στο έπακρο την αγάπη του στο συνάνθρωπό του. Δεν σπούδασε πρώτα, δεν παπαγαλίζει. Δεν αντιγράφει κ δεν κοροϊδεύει. Όποιος θέλει μπορεί να του απλώσει το χέρι. Όταν λοιπόν είσαι έτοιμος να πεις κ να πιστέψεις ή μάλλον καλύτερα να δεχτείς ότι είσαι ΛΑΘΟΣ. . Παραδέξου το για ΜΙΑ φορά στη ζωή σου ότι είσαι λάθος τότε μόνο θα είσαι ξεκάθαρος στο τι ζητάς από έναν ψυχολόγο. Όταν πας στον οφθαλμίατρο κ του πεις γιατρέ δεν βλέπω καλά θα σε βοηθήσει να βρεις τα σωστά γυαλιά μόνο αν λες ξεκάθαρα με ποιο φακό βλέπεις καλύτερα. Αλλιώς θα τυφλωθείς αν ντρέπεσαι να φορέσεις τον χοντρό φακό που κάνει τα μάτια σου να μοιάζεις με κουκουβάγια. Το ίδιο κ ο ψυχολόγος. Αν πας κ τα λες όπως σε συμφέρει κρατώντας τον εγωισμό σου πάνω από το μπόι σου κ δεν δείχνεις ίχνος θέλησης να βρεις τι ΣΟΥ φταίει (γιατί η μεγαλύτερη αλήθεια που έχει ειπωθεί είναι πως για ότι μας συμβαίνει φέρουμε ευθύνη -είτε εν μέρη είτε ολική ) τότε αυτός ο γιατρός ΔΕΝ σου κάνει. Ο ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ θα σε διώξει κ με το δάχτυλο του στην πόρτα γιατί ΟΣΟ και να προσπαθείς να κρύψεις το μέσα σου ο ψυχολόγος το χει καταλάβει πριν βάλεις την τελεία ή το κόμμα στην πρόταση σου.. Ο ευγενικός απλά θα σου εξηγήσει ότι δεν είσαι έτοιμος ίσως γιατί ούτε εσύ δεν ξέρεις γιατί πήγες. Ο αλμπάνης όμως θα σε έχει εκεί να σ ακούει ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ δήθεν κ να σ αρμέγει…κ εσύ θα κάθεσαι κ θα περιστρέφεσαι γύρω από τον εαυτό σου κ θα κάνεις κ κηρύγματα για το ποσό καλός γιατρός είναι κ το ποσό έχεις αλλάξει. Μόνο που χωρίς να το ξέρεις θα καταστρέφεσαι περισσότερο. Κ άλλη μια μεγάλη αλήθεια είναι πως Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΛΥΤΡΩΣΕΙ. Οπότε αν ψάχνετε έναν γιατρό και ψυχολόγο σαν τον αλμπάνη ,λυπάμαι δεν θα τον βρείτε στον κο Βασιλειάδη. Εν κατακλείδι 5,6 κ 30 αστεράκια δεν φτάνουν για να τον αξιολογήσω όπως θα ήθελα……….”

Ρ. Π.

“Είμαι από τους ανθρώπους που δεν θα έγραφαν κάτι για κάποιον στο Internet αν πραγματικά δεν το άξιζε η αν δεν ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Αν δεν είχα καλή άποψη η δεν ήμουν ευχαριστημένος δεν θα έγραφα τίποτα, γιατί στην ζωή μου έμαθα να κρίνω μόνο τον εαυτό μου για να γίνω καλύτερος άνθρωπος και όχι τους άλλους.
Το επάγγελμα του ψυχολόγου γιατί μόνο επάγγελμα δεν είναι, για να πας μόνος σου πάει να πει ότι έχεις καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα σου, και ψάχνεις έναν άνθρωπο που το κατέχει να σε βοηθήσει να βρεις τον αληθινό σου εαυτό που έχεις καλά κρυμμένο κάτω από ένα μανδύα που ονομάζεται δικαιολογία η εγωισμός. Ο σκοπός με λίγα λόγια είναι πάντα σχεδόν να έρθεις αντιμέτωπος με την αλήθεια την δική σου αλήθεια.
Είχα την τιμή και την καλή μου τύχη αν θέλετε να γνωρίσω τον κ. Γρηγόρη Βασιλειάδη πρώτα εκτός ιατρείου να ακούσω μια ομιλία του στο YouTube. Πραγματικά με κέρδισε γιατί πρώτα από όλα είναι άνθρωπος με εμπειρίες που έχει δει και έχει ζήσει πολλά και όχι κάποιος που απλά πήρε ένα πτυχίο. Για να μην μακρηγορώ και κουράζω θα πω το πιο απλό αυτός ο άνθρωπος με βοήθησε να βρω τον πραγματικό μου εαυτό και το να γράψω αυτά τα λίγα λόγια ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω. Επίσης η λέξη ευχαριστώ και τα πέντε αστέρια είναι τόσα μικρά για να περιγράψουν αυτό που πραγματικά θα ήθελα να πω. Εύχομαι σε αυτή την χώρα να έχουμε πολλούς ανθρώπους σαν τον κ. Βασιλειάδη που θα σε δουν σαν άνθρωπο και όχι σαν αντικείμενο με απώτερο σκοπό το κέρδος….”

Μ. Π.

“Ο Γρηγόρης Βασιλειάδης για μένα είναι ένας χαρισματικός γνώστης του αντικειμένου κ πρωτίστως γειωμένος με τον εαυτό του ώστε να χαρίζει την αμεσότητα στον άνθρωπο που χρειάζεται συμπόρευση στον δρόμο της ψυχανάλυσης κ της βοήθειας. Έχω κάνει προσωπικά ψυχανάλυση αρκετά χρόνια ( με υπέροχα αποτελέσματα αυτογνωσίας ) δεν έχω σταματήσει την εργασία εαυτού με διάφορους τρόπους, αναγνώσματα κ.λπ. και επίσης έχω ξεκινήσει να εργάζομαι με το βιβλίο του κ. Βασιλειάδη Πόσο αντέχεις την Αλήθεια με εκπληκτικές επιγνωσιακές καταθέσεις. Εύχομαι σύντομα να εργαστώ μέσω των ομάδων του. Ευχαριστώ τω Θεώ γι’ αυτήν την συνάντηση….”

Ο. Α.

“Εκείνο που ξεχωρίζει τον Γρηγόρη Βασιλειάδη είναι η ευαισθησία του και η βαθιά αγάπη του για τον άνθρωπο. Έχοντας ο ίδιος σκάψει βαθιά μέσα του , αφού ακόμα και σήμερα τολμά και εκτίθεται με προσωπικές αυτοαποκαλύψεις, έχει την δεξιότητα να δημιουργεί σχέσεις ουσιαστικής ανθρώπινης οικειότητας. Συναντάται με τον άλλον άνθρωπο ως πρόσωπο με πρόσωπο, απλός , προσηνής , ειλικρινής , τολμηρός , υπεύθυνος.
Ο προφορικός του λόγος ζωντανός , καθημερινός ενώ ο γραπτός του λόγος είναι εκπληκτικός, συναρπαστικός, ενίοτε δύσκολος για τον ανυποψίαστο αναγνώστη. Τα βιβλία του , αποκαλυπτικά , δρουν ως συναγερμός στην ψυχή και το νου εκείνου που αναζητά την ταυτότητά του, την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων και την αρμονική συμπόρευση με τον εαυτόν του και τους άλλους.
Ο Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι ένας πολύτιμος εργάτης του ψυχοθεραπευτικού έργου….”

Χ. Μ.

“Η κυρία Άννα Πλαστήρα με εντυπωσίασε για την άρτια εκπαίδευση, το ήθος , την ευγένεια και την κατάρτιση της στην ψυχοθεραπεία! Με βοήθησε να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος… Την ευχαριστώ από καρδιάς!”

Γ. Π.

“Είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο σήμερα, ο οποίος να σε καταλαβαίνει και να μπορεί να διεισδύει βαθιά στην ψυχή σου. Όταν επιτευχθεί αυτό και υπάρχει μία καλή διάθεση και χημεία, τα υπόλοιπα γίνονται πιο εύκολα! Ευχαριστώ πολύ, χάρηκα για τη γνωριμία!”

Λ. Σ.

“Τον γνώρισα και τον γνωρίζω μέσα στην θεραπευτική σχέση. Πιστεύω πως ο Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι παραπάνω από” καλός” στη δουλειά του γιατί προσπαθεί να καταλάβει και να νοιώσει τον άλλον με όλο του το είναι ψυχολογικά, προσπαθεί να μπει στη θέση του άλλου και αυτο δεν θα το έκανε ο καθένας .Πιστεύω πως αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι κάνει και πως τη δουλειά του την αγαπάει πραγματικά…”

Ι. Β.

“Το “ψυχοθεραπευτικό ταξίδι” είναι από τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια που μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή του. Ένα ταξίδι γεμάτο αυτογνωστικες εκπλήξεις! Ειδικά όταν έχεις και για συνταξιδιώτη τον Γρηγόρη Βασιλειάδη τότε είναι ακόμα πιο όμορφο! Τα λέω αυτά παρόλο που κάποτε ήμουν κατά της ψυχολογίας. Σε ευχαριστώ Γρηγόρη!…”

Κ. Α.

“Πάντα ήμουν επιφυλακτικός με τον κλάδο των ψυχολόγων… Τελικά όμως ο συγκεκριμένος επιστήμονας μου έδωσε να καταλάβω πως όποιος έχει διάθεση μπορεί να διορθωθεί ή να διορθώσει καταστάσεις και τον εαυτό του. Η συμβολή του ήταν καταλυτική και στοχευμένη!!!”

Α. Π.

“Ο Γρηγόρης Βασιλειάδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο να τολμήσω να ξεκινήσω το ψυχοθεραπευτικό μου ταξίδι και η παρουσία με έχει βοηθήσει να πορεύομαι στις εσωτερικές μου διαδρομές με ουσία, παρουσία, πίστη και εντιμότητα παρ’ όλα τα πισωγυρίσματα και δυσκολίες!!!”

Σ. Π.

“Ο κύριος Βασιλειάδης είναι διεισδυτικός και ανθρώπινος ως ψυχοθεραπευτής και μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια του συνειδητού του θεραπευόμενου πλούσιο υλικό για ουσιαστική δουλειά με τον εαυτό. είναι πραγματικά τυχεροί όσοι δουλεύουν μαζί του…”

Α. Π.

“Ωραίος άνθρωπος, εξαίρετος ως επιστήμονας!!!! Επαγγελματίας μεν αλλά και άνθρωπος ταυτόχρονα. Του μιλάς και αυτός σε ακούει….πολύ σημαντικό να σε ακούει κάποιος ,να σε κοιτάει στα μάτια και να σε βλέπει βαθιά. Μέσα σου !!!!”

Κ. Φ.

“Ο κύριος Βασιλειάδης είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, επαγγελματίας και άνθρωπος με ευαισθησίες. Τον ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη συμβολή του σε όλα τα επίπεδα!!”

Ε. Π.

“Η Κυρία Πλαστήρα είναι μια ψυχοθεραπεύτρια που πραγματικά είναι σε θέση να σε ακούει στα κατάβαθα της ψυχής σου…. Ήταν για μένα μια μεγάλη, στοργική αγκαλιά που με βοήθησε να δω και να αγκαλιάσω τον εαυτό μου όπως δεν μπορούσα μόνος μου να το κάνω…”

Ρ. Ι.

“Άψογος επαγγελματίας και με κατανόηση και με βοήθησε στα προβλήματα που με αφορούσαν…”

Θ. Μ.

“Εξαιρετικός στη δουλειά του , με γνώση , εμπειρία και ανθρώπινη ευαισθησία !!!”

Ε. Β.

“Ο Βασιλειάδης είναι με διαφορά ο καλύτερος ψυχοθεραπευτής με μεγάλο εύρος γνώσεων και πείρας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι το αποτέλεσμα που έχει μεγαλύτερη σημασία και πόσο γρήγορα το πλησιάζεις. Ο Βασιλειάδης είναι μια ασφαλής και γρηγορότερη οδός…”

Π. Χ.

“Η κυρία Άννα Πλαστήρα κέρδισε από την πρώτη μας συνεδρία την εμπιστοσύνη μου! Μαζί της μέσα στο πέρασμα του χρόνου ανακάλυψα πλευρές μου που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν και αναπτέρωσε την ελπίδα μου στον άνθρωπο και τις δυνάμεις του… Την ευχαριστώ από καρδιάς…..”

Τ. Α.

“Η ψυχοθεραπευτική μου εμπειρία με την κ. Άννα Πλαστήρα, συνεργάτιδα του κ. Βασιλειάδη, ήταν καίρια, ουσιαστική, ιδιαιτέρως εποικοδομητική και στοργική συνάμα. Είμαι ευγνώμων για τη βοήθειά της!…”

Α. Τ.

“Είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους ψυχολόγους που έχω πάει….. Και το σημαντικό .. Πάνω από όλα άνθρωπος ..!!! Σε ευχαριστώ πολύ Γρήγορη για όλα…!!!”

Μ. Σ.

“H θλίψη μπορεί να έχει βαθύτερες επιδράσεις στο σώμα μας και η σωματική εκδήλωση της είναι αρκετά ξεκάθαρη. Όταν είμαστε λυπημένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχουμε την ψυχική δύναμη να αντιμετωπίσουμε περίπλοκα ζητήματα πρέπει να απευθυνθούμε στον ειδικό για την βοήθειά του διαφορετικά θα μπεις σε ένα κυκεώνα με απρόσμενα αποτελέσματα αυτή την θέση βρέθηκα και εγώ σε περίοδο πένθους και απευθύνθηκα φυσικά στον καλύτερο στη Αθήνα, στον Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη. Ένας υπέροχος επιστήμονας στο είδος του, είμαι από τότε πάντα κοντά του σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι κοντά μου, αν και έχω βρει μαζί του την λύση των προβλημάτων μου. Ευχαριστώ πολύ κ. Γρηγόρη Βασιλειάδη…”

Μ. Θ.

“Αναζητώντας και περιμένοντας κάποια χρόνια, τον άνθρωπο που θα ένιωθα πως μπορώ να του εμπιστευτώ την ψυχή μου και να την λυτρώσει μέσα από ένα μαγικό και δύσκολο ταξίδι.. Τον βρήκα στο πρόσωπο του κ. Βασιλειάδη. Γνωρίζοντας τέτοιους σπάνιους ανθρώπους, που σε οδηγούν στο φως και στην ψυχική σου γαλήνη, δεν χάνεις την ελπίδα σου για όλα τα όμορφα στα οποία πιστεύεις. Ένας πάρα πολύ έξυπνος, συμπονετικός όσο χρειάζεσαι, ήρεμος και όχι επικριτικός ψυχοθεραπευτής, με χιούμορ και ειλικρινής με τρόπο που σε αφυπνίζει, μα πάνω απ όλα έχοντας ο ίδιος βιώσει.. Σας ευχαριστώ που ακόμα και απ τα βιβλία σας και τις αναρτήσεις σας, μας βοηθάτε και μιλάτε μέσα μας φωτίζοντας μας το δρόμο.. Σίγουρα, θα πρέπει να γνωρίσετε τον κ. Βασιλειάδη αν ακόμα κάτι σας κρατάει πίσω..”

Κ. Ξ.

“Έμπειρος, βιωματικός, αφοπλιστικά διάφανος, με βαθιά γνώση και επίγνωση Της ομορφιάς Της ανθρώπινης ζωής και ψυχής!!!Ο Θεός να σας συντονίζει κάθε στιγμή κ. Βασιλειάδη…!”

Μ. Π.

“Πολύ καλός επιστήμονας και άνθρωπος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!!”

Α. Β.

“Το ψυχοθεραπευτικό σου ταξίδι ξεκινά εδώ! Αν θες να αγγίξεις τις χορδές σου που κινάνε τα νήματα της ζωής σου και να πάρεις το επάνω χέρι, είσαι στον σωστό τόπο!”

Κ. Κ.

“Έξοχη προσωπικότητα, επαγγελματίας και συγγραφέας! Έχω αναγνώσει τα δυο του βιβλία κ τον παρακολουθώ ανελλιπώς στο fb… Άξιος….”

Α. Σ.

“Τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου με καιρό φθινοπωρινό. Ουρανός μολύβι, βροχή, υγρασία, ζέστη και κρύο ταυτόχρονα. Ανατρεπτικός και “δύσκολος” ο καιρός. Όπως η ζωή. Κι έρχεται η πρώτη μέρα του Ιουλίου να μας επαναφέρει στη “θέρμη” του καλοκαιριού. Έτσι νιώθω και τον κύριο Βασιλειάδη. Ως τον άνθρωπο που θα σε χτυπήσει στον ώμο για να σου δείξει τον ουρανό που ανοίγει. Με επαγγελματισμό, οξυδερκές βλέμμα και πνεύμα, γνώση, ανοιχτές κεραίες, με ανθρώπινη διάσταση, με ρόλο που βαθιά τον ικανοποιεί, πομπό και δέκτη, αισιόδοξο, ταγμένο. .Ενεργώντας Με Αγάπη….”

Σ. Α.

“Ο Γρηγόρης Βασιλειάδης διαθέτει εξαιρετική αίσθηση της πραγματικότητας γύρω και μέσα από ένα άτομο. Πείτε το συναισθηματική νοημοσύνη, πείτε το ενσυναίσθηση, πείτε το απλά κατανόηση, μπορεί να καταλάβει τι περνάς, πως νιώθεις και το κυριότερο πως να σε βοηθήσει να το (σε) αντιμετωπίσεις. Το εξαιρετικό με αυτόν τον επιστήμονα είναι ότι τον νιώθεις κοντά σου ακόμα και όταν δεν είναι. Με τα κείμενά του, που είναι στην κυριολεξία “ανάσες” ζωής για όποιον “πνίγεται” και ζητά κάτι να πιαστεί, φροντίζει να σε συμβουλεύει καθημερινά και να “παιδεύει” καλώς το μυαλό σου προς μία θετική κατεύθυνση. Άνθρωπος με μυαλό και καρδιά που προσέχει με αγάπη ανθρώπους…”

Β. Θ.

“Για όποιον αποφασίσει να κάνει τη βουτιά θα βαθιά και δεσμευθεί κυρίως απέναντι στον Εαυτό του ότι θα το κάνει, ας εμπιστευτεί τον κ. Βασιλειάδη. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει τη δική μας Ζωή, ο κ. Βασιλειάδης όμως μπορεί να βοηθήσει να δούμε καθαρά όλα αυτά που δεν μας επιτρέπουν να τη ζήσουμε όπως μας αξίζει. Για αρχή διαβάστε τα 2 βιβλία του. Αν αισθανθείτε ότι με πολλά από τα γραφόμενα ταυτίζεστε, μάλλον ένα ραντεβού μαζί του θα πρέπει να είναι κ η επόμενη κίνηση. Κύριε Βασιλειάδη σας ευχαριστώ πολύ για όλα….”

Μ. Π.

“Μέχρι σήμερα δεν είχα εκφράσει την γνώμη μου για τον κύριο Βασιλειάδη και ήταν καθαρή αμέλεια, γιατί παρακολουθώ τα γραφόμενά του ανελλιπώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Φυσικά έχω και τα βιβλία του τα οποία έχω μαζί μου παντού αφού αποδείχτηκαν για μένα πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητά μου…Θεωρώ ότι είναι πολύ ικανός επιστήμονας με άρτια γνώση της ανθρώπινης ψυχής και με το χάρισμα να σε βοηθά να ανοίγεσαι μαζί του από την πρώτη συνάντηση, σεβόμενος την ιδιαιτερότητα του ψυχισμού σου και προτείνοντας το μονοπάτι του φωτός που βλέπει ότι αντέχεις……….”

Ι. Μ.

“Ο Κος Βασιλειάδης εκφράζει μέσα από τον λόγο του, όλα όσα εμείς αισθανόμαστε κ δεν μπορούμε να εκφράζουμε! Αγγίζει τις ψυχές μας με τόσο σεβασμό κ ρεαλισμό που μας δίνει μια προοπτική ελπίδας κ αισιοδοξίας!!! Σας ευχαριστούμε κ παρακαλώ συνεχίστε όλο αυτό το πολύτιμο έργο σας γιατί πραγματικά βοηθάτε πολλούς ανθρώπους..ακόμα κ αυτούς που διστάζουν να σχολιάσουν!! Με εκτίμηση!!!!”

Μ. Ζ.

“Κάθε φορά το κείμενο του κ. Βασιλειάδη αξιόλογο. Κάθε φορά, μιλά σα να ακούω την εσωτερική μου φωνή. Στοχευμένος λόγος, ανατρεπτικός πολλές φορές, δε ξέρω για εσάς, εγώ όμως έχω κάνει το κείμενό του copy & paste τις περισσότερες φορές, για περισυλλογή και “ξύπνημα” από λήθαργο καταστάσεων. Η σκέψη του επίκαιρη, φρέσκια, εμπεριστατωμένη. Δεν θέλω να χάνω ανάρτησή του. Σας συστήνω να τον ακολουθήσετε/επισκεφθείτε, ανεπιφύλαχτα!…”

Β. Μ.

Αξιολογήσεις & Κριτικές για το Κέντρο Αυτογνωσία