Πόσο αντέχεις την Αλήθεια - Βιβλίο Αυτογνωσίας και Ψυχολογίας

Το βιβλίο του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη, ψυχολόγου ψυχοθεραπευτή, με τίτλο: “Πόσο αντέχεις την αλήθεια; Θεραπευτικές επιγνώσεις για την ψυχή και τις σχέσεις”, βρίσκεται ήδη στην 3η του έκδοση!

Είναι ένα βιβλίο αυτογνωσίας για όσους, δεν διστάζουν, αλλά διεκδικούν τις αληθινές συναντήσεις με τον πιο εσωτερικό τους πυρήνα.

Για όσους δεν παύουν να αναζητούν μέσα τους την αλήθεια!

Ένα ανθολόγιο ψυχοπνευματικής θεραπευτικής & καθοδήγησης για όσους έχουν την ανάγκη να κοιταχτούν γυμνοί στον εσωτερικό τους καθρέφτη.

Για όσους, μπερδεμένοι στην δύνη των παρεξηγήσεων και φαινομενικών αντιφάσεων ανάμεσα στην ψυχολογία και την πνευματικότητα, θέλουν να ξεκαθαρίσουν την ήρα από το στάρι. Να βάλουν στην θέση των ενοχικών αδιεξόδων τον μόνο αδιάψευστο οδηγό προς την αλήθεια: την σύνδεση της ψυχής με την καθαρή επιθυμία.

Ένα βιβλίο που τα λέει “έξω απ’ τα δόντια” και μέσα απ’ την καρδιά.

Για όσους ψάχνουν να συναντήσουν κάτω από την επιφάνεια της πολικότητας και του διχασμού, το υπαρξιακό και ψυχικό βάθος που ενώνει τα αντίθετα, και συνδέει της αντιθέσεις.

Διαβάστε και διαδώστε αυτό το βιβλίο! Για να κυοφορήσουν και άλλοι τον σπόρο του.

Για να αυγατίσει ο σπόρος στο εύφορο και διψασμένο χώμα των ζωντανών ψυχών! Όλων εκείνων που θέλουν να είναι εραστές της αλήθειας!

Στις εκδόσεις «Εν Πλω», στο βιβλιοπωλείο «Πολιτεία», στην αλυσίδα «Ιανός», στο βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία», στην αλυσίδα «Public», και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία της χώρας.

Αν επιθυμείτε να τα λάβετε το βιβλίο από μένα προσωπικά, θα είναι χαρά μου να σας τα στείλω εγώ ο ίδιος υπογεγραμμένα με προσωπική αφιέρωση σε σας, στην διεύθυνση σας, μόλις μου την στείλετε.

Μπορείτε να μου παραγγείλετε όσα αντίτυπα θέλετε, για σας και τους αγαπημένους σας. Μόλις καταθέσετε το ποσό των 25 ευρώ (20 ευρω η τιμή ανά βιβλίο + έξοδα μεταφοράς), θα δρομολογήσω την αποστολή τους σε σας!

Παρακαλώ κάνετε την κατάθεση ανώνυμα στον παρακάτω αριθμ λογαριασμού μέσω της winbank, ή μέσα από κατάθεση σε ένα αυτόματο μηχάνημα easypay της Τράπεζας Πειραιώς, δίχως να φαίνεται το όνομα και το επώνυμο σας, πάρα μονάχα ο αριθμός του κινητού σας τηλεφώνου (μου τον λέτε για να τον ξέρω)

GR1901722100005210059657847.

Αμέσως μόλις με ενημερώσετε σχετικά με την κατάθεση θα κάνω την αποστολή.

Σας παρακαλώ, αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα στο να το παραλάβετε θα ήθελα να με ενημερώσετε.

Μόλις παραλάβετε το βιβλίο αυτογνωσίας σας παρακαλώ ενημερώστε με ότι το λάβατε σωστά και, όταν με το καλό το διαβάσετε, στείλτε μου αν θέλετε τις εντυπώσεις σας, για να τις δημοσιεύσω!

Σας ευχαριστώ!

Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης

Η παρουσίαση του αυτογνωστικού βιβλίου στην Κόρινθο (Αξίζει να την παρακαλουθήσετε παρακάτω):

Στο παρακάτω link μπορείτε να την παρακολουθήσετε:

https://www.youtube.com/watch?v=FjZLacmbkJU&feature=youtu.be