Απαντιούνται ερωτήματα όπως:

  • Τι είναι ο Κορονοϊός;
  • Πως επηρέασε τους ανθρώπους η πανδημία και οι τακτικές εγκλεισμού;
  • Ποιες οι ψυχικές συνέπειες της καραντίνας;
  • Τι χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που είναι ψυχικά ανθεκτικοί και εκείνους που ενδίδουν στην ψυχοπαθολογία εν μέσω κρίσεων;
  • Πως η ασυνείδητη προθετικότητα συνδέεται με την υπέρβαση της κρίσης και των αρνητικών συμβάντων της ζωής;
  • Ποιοι είναι αυτοί που όχι απλά επιβιώνουν αλλά αναπτύσσονται και ολοκληρώνονται ως άνθρωποι μέσα σε απειλητικές κρίσεις;

Ο Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής Γρηγόρης Βασιλειάδης, εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, ατομικά και ομαδικά, χρησιμοποιώντας τις μεθοδολογίες της συστημικής και της υπαρξιακής ψυχοθεραπείας. Προσφέρει συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας μέσω skype σε ανθρώπους που ζουν μακριά από την Αθήνα, σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας. Σε άλλα μέρη της Ελλάδας, ή στο εξωτερικό, και θέλουν να ξεκινήσουν μαζί του την προσωπική τους ψυχοθεραπεία και αυτογνωσία.
Επικοινωνήστε στο mail του ([email protected]) για περισσότερες λεπτομέρειες.


Το νέο βιβλίο του Γρηγόρη Βασιλειάδη «Εξομολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή», είναι το πιο ώριμο, αποκαλυπτικό, και πλήρες βιβλίο.

Μπορείτε να το αναζητήστε – μαζί με το «Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι» και το «Πόσο αντέχεις την Αλήθεια;» – σε μια μεγάλη ποικιλία βιβλιοπωλείων που διαθέτουν αρκετά και καλά βιβλία ψυχολογίας, αυτογνωσίας ψυχοθεραπείας και αυτοβελτίωσης.

Μπορείτε και να το παραγγείλετε και διαδικτυακά στα παρακάτω links:
Συγκεκριμένα, μπορείτε να το ζητήσετε και να αποκτήσετε άμεσα – και διαδικτυακά – με έκπτωση από τις παρακάτω αλυσίδες βιβλιοπωλείων:
«Ιανός» : http://bit.ly/ianosbook
«Πολιτεία» : http://bit.ly/politianetbook
«Μαλλιάρης» : http://bit.ly/malliarisbook
«Skroutz» : http://bit.ly/skroutzbook
«Psychology.gr» : http://bit.ly/psycologybook