Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για Ψυχολόγο Online με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη.

Τι είναι ο Ψυχολόγος Online;

Ο Ψυχολόγος online, ή η Ψυχολογία online, ή η Online Ψυχοθεραπεία πρόκειται για μία υπηρεσία που απώτερο σκοπό έχει την αποτελεσματική και γεμάτη νόημα επικοινωνιακή και ενσυναισθητική σύνδεση μεταξύ του ψυχοθεραπευτή και του θεραπευόμενου, ανεξάρτητα από την πόλη ή την χώρα στην οποία διαμένουν. Τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, έχει διαδοθεί αρκετά η online ψυχοθεραπεία τα τελευταία χρόνια και κυρίως την περίοδο της πανδημίας. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως δεν υστερεί σε τίποτα από την δια ζώσης ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπεία. Η ανακάλυψη των διαφόρων τραυμάτων και η εξάλειψη τους, μέσω της αυτοαποκάλυψης του θεραπευόμενου, έχει ως σκοπό μία πιο αισιόδοξη, ευχάριστη, και νοηματοδοτημένη καθημερινή ζωή, και μπορεί να συμβεί με την σε βάθος αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις εξ αποστάσεως συνεδρίες μας και την online ατομική ή ομαδική θεραπευτική διαδικασία, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και ξεκινήστε άμεσα το ψυχοθεραπευτικό σας ταξίδι προς την ψυχική, εσωτερική σας ελευθερία.

Βιβλίο Ψυχολογίας - Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι - Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης Ψυχολόγος Ψυχοθεραπευτής

Σε ποιους απευθύνεται η Online Ψυχοθεραπεία

Η Online Ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε όλα τα ενήλικα άτομα που αναζητούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία ψυχοθεραπευτή για να δημιουργήσουν μία ισχυρή και αποδοτική σχέση εμπιστοσύνης, σε όποια πλευρά του πλανήτη κι αν βρίσκονται. Σε ανθρώπους που δεν επιθυμούν ή δεν έχουν την δυνατότητα να ξοδεύουν χρόνο και  χρήματα σε μετακινήσεις, από και προς το γραφείο του ψυχοθεραπευτή τους. Σε ανθρώπους που το καθημερινό τους πρόγραμμα αποτελείται από πληθώρα δραστηριοτήτων και μπορούν να διαθέσουν συγκεκριμένο και περιορισμένο χρόνο για τις συνεδρίες τους. Σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν νιώθουν απαραίτητα άνεση στην επικοινωνία με την φυσική τους παρουσία, και θεωρούν πως η Online ψυχοθεραπεία μπορεί να τους «ξεκλειδώσει» και να τους βοηθήσει να ανοιχτούν περισσότερο στον επιλεγμένο επαγγελματία θεράποντα. Ο Online Ψυχολόγος είναι κατάλληλος για την αντιμετώπιση κι επίλυση όλων των ψυχοσωματικών προβλημάτων, και τραυματικών καταστάσεων, του ανεξήγητου άγχους, των διαφόρων διαπροσωπικών δυσκολιών στις σχέσεις (ζευγαριού, γονιών – παιδιών, συγγενών και συντρόφων), και της κατάθλιψης, και πρόκειται για μία αναγνωρισμένη θεραπευτική μορφή παρέμβασης, που θα συμβάλλει σημαντικά σε μια πιο  ισορροπημένη καθημερινότητα, επιτυχία και ευτυχία, απομακρύνοντας τις αρνητικές σκέψεις, τις ενδοψυχικές δυσκολίες και τον φόβο που συνήθως καθορίζει την εσωτερική μας ζωή.

Πλεονεκτήματα online ψυχολόγου

  • Μπορείτε να επιλέξετε τον ψυχοθεραπευτή της επιλογής σας, ανεξάρτητα από την πόλη ή την χώρα διαμονής σας.
  • Οι συνεδρίες σας θα γίνονται μέσω κάμερας από την άνεση του σπιτιού σας.
  • Δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολύωρες μετακινήσεις για να παρευρεθείτε στις συνεδρίες σας.
  • Εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, με την εύκολη σύνδεση σας από τον υπολογιστή ή το κινητό.
  • Πρόκειται για έναν τρόπο πρόληψης και προστασίας εν μέσω της πανδημίας.
  • Δεν θα χάσετε τις συνεδρίες σας, σε περίπτωση κάποιου ταξιδιού ή μετακόμισης.
  • Τα αποτελέσματα είναι ίδια με εκείνα που προβλέπονται σε μία δια ζώσης ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπεία.

Γιατί να επιλέξετε τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη για Online Συνεδρίες;

Ο Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι ένας ιδιαίτερα καταρτισμένος επαγγελματίας ψυχοθεραπευτής – κλινικός ψυχολόγος που διαθέτει υψηλή συναισθηματική κατανόηση και πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψυχοθεραπείας. Έχει γράψει best sellers βιωματικά αυτογνωστικά βιβλία (τα οποία μπορείτε να εντοπίσετε στην ιστοσελίδα μας και να τα προμηθευτείτε από το διαδίκτυο). Τα 25 χρόνια ενασχόλησης του με το λειτούργημα του θεράποντα ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή αποτελούν ισχυρό πλεονέκτημα σε σύγκριση με νεότερους συναδέλφους του, και έχουν ως αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, οι οποίες μακροπρόθεσμα μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην ίαση μιας πληθώρας ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες. Για τον Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη η κάθε περίπτωση θεραπευόμενου είναι ξεχωριστή και χρειάζεται διαφορετική πορεία για να καταφέρει να βελτιώσει σταδιακά τον τρόπο της ψυχικής του λειτουργίας και αντιμετώπισης των δυσκολιών της ζωής του. Το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών τηρείται για τον κάθε ενδιαφερόμενο και οι συζητήσεις χαρακτηρίζονται από την επιθυμητή διακριτικότητα, που χαρακτηρίζει τον ψυχοθεραπευτή. Πραγματοποιεί ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, για την αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων και την έναρξη μιας πιο «γεμάτης» ζωής, χωρίς φοβίες και στρες. Μάθετε περισσότερα στο aftognosia.gr ή επικοινωνήστε μαζί του άμεσα στο [email protected] και κλείστε την πρώτη σας online συνεδρία σήμερα!

Επικοινωνία